ibucyber.blogspot.com

ibucyber.blogspot.com
Home » , , » Jual SHAKLEE boleh kaya ke?

Jual SHAKLEE boleh kaya ke?

Written By IbuCyber on 3/17/14 | 9:31 PM

SAYA JOIN SHAKLEE 29HB.SEPTEMBER.2012............tak pernah pun mimpi nak naik rank yang Shaklee sediakan..........bermula dari SID......ALHAMDULILLAH 31hb.OKTOBER 2013. saya naik rank SUPERVISOR dengan 13 downline.Orang kata kalau x cuba ..kita tak tahu...dari jinak sikit2...naik 5%...8%......12%.......kalau fikirkan orang lain dah ok dah tu..tapi mesti kita jeleskan jika orang  dapat bonus dengan 21%.........Saya suka....sangat HEBAT perasaan itu.

Saya Amat berbesar hati jika anda ingin bersama2 dalam Shaklee,
Asal saya hanya surirumah je,pendapatan tiada,apa salah dari duduk saje2 depan pc,manfaatkan waktu yang ada,
income...jika rajin kita dapat banyak,jika tiada kemahuan tiada apa2lah ...kerana bagi saya ..ANDA BUAT ANDA DAPAT...

mungkin ramai yang kata SHAKLEE MLM....ok di akui tapi SHAKLEE tiada kelas malam sampai 2/3 pagi......Sharing je mengenai product,sekarang tak perlu tanya...pun org dah kenal SHAKLEE.
yang best,sambil lipat baju pun boleh masuk kelas,ibu2 menyusu anak pun boleh masuk kelas....kerana kebanyakkan leader2 SHAKLEE hanya berkomunikasi dengan downline melalui alam maya sahaja,tgh masak pun boleh masuk kelas belajar,

Tiada Paksaan...
yang mencari income dan ada sikap ingin MAJU
boleh join .....
call / sms :
Yusnita SID 867554
0166951572
email: vitaminibu.cyber@gmail.com





0 comments:

Post a Comment

tiada rahsia antara kita.

tiada paksaan anda di sini.

Herb- Lax

Herb- Lax
~memudahkan pergerakkan usus dan menghindari sembelit~menghilangkan jeragat~mengurangkan bau badan~

~hanya KAMI~

~hanya KAMI~
Semoga keluargaku Di bawah lindungan Allah swt..

B.Complex

B.Complex
~menggalakkan kesihatan jantung,metabolisme tenaga dan replikasi DNA yg sihat.~menukarkan makanan menjadi tenaga~mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan ~meningkatkan fungsi otak.

~aniq~

~aniq~

~aiman~

~aiman~

KEAHLIAN SHAKLEE

Faedah Menjadi Ahli Shaklee

PENGGUNA Berdaftar:
~diskaun produk 20%
~kumpul mata dari setiap pembelian.
~mata lebih 150 di tukar kepada wang tunai.
~tiada tarikh luput

PENGGUNA berkongsi:
~bonus tunai dari PERKONGSIAN
~untung Tunai dari bonus jualan
~tiada tarikh luput

PENGGUNA PROFESSIONAL
~bonus perkongsian
~Tajaan Bonus Kereta
~tajaan UMRAH
~Tajaan Melancong
~bonus kepimpinan
~untng tunai dari BONUS Jualan
tiada tarikh luput.

HANYA RM65 + POS RM10 BAGI SEMENANJUNG MALAYSIA DAN RM65 + POS RM20 SABAH & SERAWAK ANDA AKAN DAPAT MENIKMATI FAEDAH DI ATAS.Sign Up secepatnya untuk menikmati SHAKLEE demi kesihatan kita sekeluarga.

~aniq~

~aniq~
SEmoga Menjadi anak Yg soleh

CARA PEMBAYARAN

ANDA BOLEH MEMBUAT PEMBAYARAN DI MANA2 AKAUN SAYA:

MBB: 162441063080
CIMB:12320068781526

SELEPAS PEMBAYARAN BOLEH SMS KE 016-6951572
Email:vitaminibu.cyber@gmail.com

penghantaran adalah 3/4 hari BEKERJA.

~aiman~

~aiman~
Semoga menjadi anak yg bertanggungjawap dn soleh

Alfalfa Complex

Alfalfa Complex
~kaya dgn nutrisi dan mineral surih~mengurangkan toksin~melegakan kebas dan sakit sendi~merendahkan kolestrol~mengandungi enzim penting utk penghadaman makanan~

Caratomax

Caratomax
Sumber Vitamin A dari buah dan sayuran~menggalakkan kesihatan mata,prostat,serviks,paru-paru dan jantung~menghalang kanser dan penuaan~mengurangkan rabun~

SELAMAT,BERKESAN,SEMULAJADI

SELAMAT,BERKESAN,SEMULAJADI

Vita-Lea( multivitamin)

Vita-Lea( multivitamin)
~membantu diet seharian kita~meningkatkan kecerdasan mental&ketahanan dari jangkitan~menolong fungsi normal penghadaman dan selera m akan~penting utk pertumbuhan sel dan pembiakan~

Google+ Followers

Powered by Blogger.

SIHAT & CERGAS BERSAMA SHAKLEE

My photo
hp: 016-6951572 Id: 867554 cod.Cyberjaya dan seluruh Malaysia Jika anda yang mementingkan kesihatan,kecantikan boleh dapatkan vitamin Shaklee no 1 di dalam pembuatan vitamin dan makanan tambahan.